Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2013

La Roche Posay Hydraphase UV Intense Riche / LegereΧαιρετίζω!  Πώς είστε??

Εποχή για αντηλιακά!  Και ένα review για τις αντηλιακές της La Roche Posay και ειδικά της Hydraphase με αντηλιακή προστασία.  

Κυκλοφορούν 2 τύποι, η Hydraphase UV Intense Riche και η Hydraphase UV Intense Legere.  Και οι δύο παρέχουν φροντίδα εντατικής ενυδάτωσης για το ευαίσθητο δέρμα, αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας και προστασία από τις ακτίνες UV.  Έχουν τεχνολογία κυτταρικής συνοχής όπου τα κλάσματα υαλουρονικού οξέος ενδυναμώνουν την συνοχή και διαχέουν νερό στο δέρμα για εντατική ενυδάτωση.  Έχουν δείκτη προστασίας UVB (SPF 20) και UVA (PPD8).


Η Hydraphase UV Intense Riche είναι για αφυδατωμένο, ξηρό έως πολύ ξηρό, ευαίσθητο δέρμα.  Η Hydraphase UV Intense Legere είναι για αφυδατωμένο, κανονικό έως μικτό, ευαίσθητο δέρμα.

Εγώ τις αγόρασα και τις δύο.  Την Legere με την ελαφριά υφή την χρησιμοποιώ κάθε πρωί τώρα το καλοκαίρι και το χειμώνα χρησιμοποιώ την Riche καθώς χρειάζομαι περισσότερη ενυδάτωση.  Θεωρώ την αντηλιακή προστασία όμως απαραίτητα χειμώνα καλοκαίρι.  Ωστόσο, ομολογώ ότι ο δείκτης 20 δεν είναι πολύ υψηλός για τώρα το καλοκαίρι πάρα ταύτα για μέσα στην πόλη όπου ουσιαστικά δεν βρίσκομαι πολλές ώρες στον ήλιο είναι μια καλή επιλογή. 

Τα θετικά αυτών των προϊόντων είναι ότι πρόκειται για προϊόντα 2 σε 1 καθώς είναι και ενυδατική κρέμα και αντηλιακή προστασία.  Χρησιμοποιούνται άψογα ως βάση μακιγιάζ και η λιπαρότητα δεν αυξάνεται μέσα στην ημέρα.  Είναι ειδικά για ευαίσθητα δέρματα καθώς δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο.   Ακόμη είναι σωληνάρια με αντλία πολύ δηλαδή βολικό και ο τρόπος χρήσης είναι πολύ υγιεινός.  Επιπροσθέτως, με το πάτημα της αντλίας μία φορά, το προϊόν καλύπτει όλο το πρόσωπο μου. Διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα περίπου 6 μηνών αφού η ποσότητα είναι 50ml. Τέλος, έχουν ένα ελαφρύ άρωμα και είναι paraben free.

Η Hydraphase UV Intense Legere δεν είναι λιπαρή καθόλου.  Είναι μια λεπτόρευστη λοσιόν που απορροφάται άμεσα από το δέρμα και δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα. 


Η Hydraphase UV Intense Riche είναι η πιο ελαφριά ενυδατική κρέμα που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.  Απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει λιπαρότητα. Η υφή είναι ελαφριά  αν και έχει ενυδατική δράση και δεν φράζει τους πόρους μου.

Είναι εκπληκτικές!!  Κανένα παράπονο, πραγματικά!  Η αντλία παρέχει μέγιστη ευκολία.   Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο, όταν πρόκειται για τη συσκευασία! Το δέρμα μου παραμένει απαλό όλη την ημέρα, με ή χωρίς μακιγιάζ..  Η τιμή είναι λογική σε συνδυασμό με τα 50 ml που διαρκούν 6 μήνες. Νομίζω ότι μου κόστισε 18 ευρώ, τιμή η οποία είναι μικρότερη από την κλασική ενυδατική μου κρέμα (χωρίς SPF). Νομίζω ότι είναι μια καλή τιμή για ένα τόσο καλό προϊόν και θα τα πλήρωνα ξανά ευχαρίστως.


Εσείς τις έχετε δοκιμάσει?  Αν ναι, μείνατε ικανοποιημένες?

Φιλικούς Χαιρετισμούς

Εύα